Lev upp till säker destruktion!

Precis som alla företag omfattas även ditt av en skyldighet att säkerställa att personuppgifter som inte har laglig grund för att sparas raderas på säkert sätt. Sydsec erbjuder en tjänst som innebär att du på ett säkert sätt kan destruera alla dokument och hårddiskar du inte ska spara.


ABONNERA PÅ SÄKERHETSVÄSKA

Genom vårt systerföretag Säkert Företag erbjuder Sydsec destruering av datamedia enligt GDPR-förordningen.

Tjänsten innebär att Säkert Företag ställer ut en tom specialväska där du samlar förverkad datamedia som laptops, hårddiskar, i-pads, USB-stickor, mobiltelefoner etc. Enligt ett schema som passar ditt företag hämtas väskan av uniformerad väktare från Sydsec, som samtidigt lämnar kvar en tom väska.

Säkert Företag svarar för och lämnar intyg på att alla datamedia destrueras på säkert sätt.


CERTIFIKAT SKAPAR SÄKERHET I DESTRUKTIONSPROCESSEN

Det är inte bara verksamheten hos oss på Sydsec som är auktoriserad, vi innehar också högsta larmklassning för våra lokaler, tillsammans med en hög kontrollerad skyddsklass och egen väktarpersonal som skyddar. Det innebär att vår säkerhetsnivå är helt unik i Sverige bland dem som erbjuder en säker hantering vid destruktion av sekretesskärl och datamedia. Och det innebär att du som kund kan känna dig trygg.


VILL DU VETA MER OM SÄKER DESTRUKTION?

Kontakta oss direkt eller läs mer här:

Vill du ha ett säkert råd? Tag kontakt nu så skräddarsyr vi din säkerhetslösning.
Få svar direkt! När du har frågor om Sydsec och säkerhet kan du hitta svaren här.
Gör Skåne säkrare! Sydsec är ett skånskt företag och precis lagom stora för att både ha resurser och hjärta. Men eftersom vi inte begränsar vår säkerhet har vi auktorisation som gäller hela Sverige.
Lev upp till säker destruktion! Ditt företag måste säkerställa att personuppgifter som inte har laglig grund för att sparas raderas på säkert sätt. Sydsecs systerbolag Säkert Företag har en tjänst för det.

Byt till Sydsec kostnadsfritt:

När du vill byta din nuvarande leverantör till Sydsec hjälper vi till med allt det praktiska. När vi gemensamt gått igenom dina avtal och tjänster tecknar vi en enkel fullmakt och tar sedan kontakt med din leverantör för att avsluta nuvarande tjänster så att du snabbt kommer igång med de du valt hos Sydsec. Bytet till Sydsec kostar dig ingenting.

Läs mer