Sydsec nysatsar på säker e-handel!


Sydsec har tillsammans med Eborn interactive precis lanserat en uppdaterad plattform för sin e-handel. Satsningen är ett steg mot en starkare närvaro online samtidigt som det ska ge en smidigare köpupplevelse för alla som är intresserade av Sydsec’s produkter. 

Sydsec Bevakning AB är en attraktiv mötesplats för säkerhetskompetens i Sverige. Företaget verkar inom ett stort antal säkerhetsområden och utför långsiktiga uppdrag för såväl den privata sektorn, som kommun och näringsliv. Sydsec Bevakning AB är ett certifierat och auktoriserat bevakningsföretag. Vårt mål är att med långsiktighet och kvalitetstänkande och rätt personal i alla led skapa oss ett namn som ett av de ledande säkerhetsföretagen i områdena där vi verkar.Den drivande kraften bakom projektet heter Bjarne Sjöbeck, VD på Sydsec Bevakning, som tillsammans med Ola Eborn på Eborn Interactive arbetat fram den nya hemsidan.

– Den tidigare plattformen uppfyllde inte våra krav på användarvänlighet. Med goda vitsord och referenser valde vi att arbeta med eborn interactive, då vi bland annat utvärderade driftsäkerhet, information till beställare med enkla köprutiner, leveransaviseringar och även kopplingen till Paypal, då det gäller att serva kunden med enkla betalningsalternativ. Vi räknar nu med ännu högre försäljning och en bättre köpupplevelse för våra kunder i en modernare e-handelsmiljö, säger Bjarne Sjöbeck.

– Vi på Eborn Interactive är mycket glada och stolta över att SydSec valt oss som leverantör för att utveckla deras internetplattform. Med Sydsecs mångåriga erfarenhet och stora kompetens inom säkerhet i kombination med vår kunskap kring internetkommunikation så ser vi fram emot ett fortsatt samarbete där vi tillsammans kontinuerligt förbättrar och förenklar Sydsecs internetverktyg och plattformar för att kunna möta kunden på bästa sätt, säger Ola Eborn.

Sydsec’s kunder har alltid ett uppdaterat lagersaldo och också korrekta lagernivåer. Varorna skickas efter betalning direkt hem till kundens adress.
Besökare till Sydsec’s hemsida kan i den nya webbutiken beställa extra komponenter och batterier till vårt oerhört populära hemlarmspaket, och även bekvämt kontakta eller låta sig bli kontaktad av våra kunniga rådgivare som tillsammans med kunden tar fram den bästa lösningen.

Välkommen in på sydsec.se/webbutik