Uppkopplat områdesskydd


KAMEROR tillsammans med VÄKTARE

I vår framarbetade lösning installerar vi en fast monterad eller mobil kameralösning med patenterad analys som samverkar med väktare dygnet runt och analysen skiljer framgångsrikt mellan människa, fordon och annat vilket arbetar bort falsklarm. Närmare en stationär väktare på plats som bevakar området utan att blinka kan man inte komma.

Stöldbegärligt material eller platser utsatta för skadegörelse/stöld kan effektivt skyddas. Exemplen är många men vi kan dagligen skydda kunders anläggningar som exempelvis utomhusbad, uppställningsplatser för fordon, dieseltankar, skolgårdar och lekplatser, containers och byggarbetsplatser med mera. Fråga oss hur vi kan hjälpa dig!

Vårt uppkopplade områdesskydd ger väktaren bokstavligt talat ”eyes in the sky” utan att vara på plats. Kameralösningen förhindrar onödiga utryckningar och gör att vi agerar ännu snabbare på skarpa larm!

Och med möjlighet till samtidig koppling mot larmcentral säkerställer vi säker larmhantering och snabb dirigering av väktare och Polis under en larmhändelse. Våra kunder kan även beroende på vilken lösning man väljer  koppla sin kameralösning till sina egna smartphones via app för att själva få tillgång till och styra händelser på platsen.

Dessa tjänster är kvalitetssäkrade enligt svensk Brand och säkerhetscertifierings certifikat SSF 1063.


Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om uppkopplat områdesskydd, fyll i formuläret och skicka in så kontaktar vi dig.