Brand/Värmedetektor PG2 SMD-429

1 091,63 kr

PowerG trådlös rök- och värmedetektor kombinerar fotoelektrisk rökdetektor med inbyggd värmesensor och trådlös PowerG-teknik för förbättrad branddetektering.

Beskrivning

PowerG trådlös rök- och värmedetektor kombinerar fotoelektrisk rökdetektor med inbyggd värmesensor och trådlös PowerG-teknik för förbättrad branddetektering.

Detta säkerställer pålitlig och exakt larmaktivering när rök upptäcks eller när värme överstiger 57 ° C (135 ° F) uppnås.

Förutom att utlösa den interna sirenen och blinkande ljus för att varna personer i rummet, sänder detektorn en krypterad signal till centralapparaten för att aktivera siren för att varna slutanvändaren och / eller larmcentral.


5 goda skäl att välja Sydsec

  1. Du blir kund hos Sydsec på några minuter.
  2. Tillgång till säkerhetsrådgivare ingår i priset.
  3. Som certifierat säkerhetsbolag ställer vi högre krav på oss själva.
  4. En del av de pengar du betalar investeras tillbaka där du bor och verkar.
  5. Våra erbjudanden tål alltid en jämförelse.

Byt till Sydsec kostnadsfritt:

När du vill byta din nuvarande leverantör till Sydsec hjälper vi till med allt det praktiska. När vi gemensamt gått igenom dina avtal och tjänster tecknar vi en enkel fullmakt och tar sedan kontakt med din leverantör för att avsluta nuvarande tjänster så att du snabbt kommer igång med de du valt hos Sydsec. Bytet till Sydsec kostar dig ingenting.