JOUR

Akut jour

24 timmar om dygnet

Ring: 040-611 33 11

Sekretesskärl från Säkert Företag

Med ett sekretesskärl kan ni på ett säkert sätt destruera alla dokument som inte ska sparas.

Alla företag har skyldigheten att säkerställa att personuppgifter som inte har laglig grund för att sparas raderas på säkert sätt. Genom vårt systerföretag Säkert Företag kan vi erbjuda sekretesskärl för er verksamhet med en säkerhetsnivå som är helt unik i Sverige för den här tjänsten.

Beställ på sakertforetag.se

Säker och smidig destruktion för ert företag

Precis som alla företag omfattas även ditt av en skyldighet att säkerställa att personuppgifter som inte har laglig grund för att sparas raderas på säkert sätt. Sydsec erbjuder genom sitt systerföretag  Säkert Företag en tjänst som innebär att du på ett säkert sätt kan destruera alla dokument du inte ska spara. Och det spelar ingen roll om det är stora eller små uppdrag – Säkert Företag hanterar allt med samma höga säkerhet och ser till att alla hemligheter förstörs på ett säkert sätt.

Certifikat skapar säkerhet i destruktionsprocessen

Upphämtning av oss på Sydsec. Eftersom vi är ett auktoriserat bevakningsbolag innebär det att säkerhetsnivå är helt unik i Sverige bland dem som erbjuder en säker hantering vid destruktion av sekretesskäl. All säkerhetspersonal är noggrant bakgrundskontrollerade och väktarutbildad, arbetslokalerna är SSF1063:2 certifierade och uppfyller larmklass 3 och skyddsklass 2. Dessutom förvaras kundernas data i SS3492 klassade säkerhetsskåp innan destruktion.

Sydsec - fyra goda skäl

Byt kostnadsfritt

När du vill byta från din nuvarande leverantör till Sydsec hjälper vi till med allt det praktiska. När vi gemensamt gått igenom dina avtal och tjänster tecknar vi en enkel fullmakt och tar sedan kontakt med din leverantör för att avsluta nuvarande tjänster så att du snabbt kommer igång med de du valt hos Sydsec. Bytet till Sydsec kostar dig ingenting.

Kontakta oss

Kontakta oss

Har du frågor gällande hemlarm? Tveka inte att kontakta oss.

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.

   Byt kostnadsfritt

   Kontakta oss så hjälper vi dig att snabbt och enkelt komma igång som kund hos oss.

    Sydsec nyhetsbrev

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli först med att ta del av nyheter och erbjudanden.