Träffa oss hemma eller på kontoret?

Möte om din säkerhet hemma – med digitalt möte.


VILL DU TRÄFFA EN SÄKERHETSRÅDGIVARE, MEN HAR SVÅRT ATT KOMMA TILL VÅRT KONTOR UNDER DAGEN?

Vi erbjuder dig rådgivning hemifrån, från jobbet eller var du än befinner dig. Mötet hålls antingen via din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Det är bekvämt, enkelt och kräver varken tekniska specialkunskaper eller att du laddar ner något särskilt program. Och för både din och vår säkerhets skull sker nätmöten självklart alltid via en så kallat säker anslutning.


VAD ÄR ETT DIGITALT MÖTE?

Ett nätmöte är som ett vanligt möte där vi hjälper dig med dina frågor kring säkerhet, men istället för att träffas på kontoret eller hemma kan du träffa oss där det passar dig bäst. Vid ett nätmöte går vi gemensamt igenom din säkerhetssituation, dina behov och önskningar och därefter tar vi fram den bästa lösningen.


VAD DU BEHÖVER FÖR ETT LYCKAT NÄTMÖTE

  • En dator, surfplatta eller mobiltelefon.
  • En bra internetförbindelse – du ska minst kunna titta på video på nätet.
  • Förbered dig gärna inför mötet för att det ska bli så bra som möjligt.

BOKA NÄTMÖTE

Du kan boka ett nätmöte genom att lägga ett meddelande här på hemsidan eller kontakta vår Kundtjänst på telefon 040-611 33 11.

När du har bokat ett nätmöte får du en inbjudan till din e-post adress. Du kommer också att få en Kom igång-guide med en steg-för-steg beskrivning hur du går tillväga för att komma igång med mötet. Välkommen!

Vill du ha ett säkert råd? Tag kontakt nu så skräddarsyr vi din säkerhetslösning.
Få svar direkt! När du har frågor om Sydsec och säkerhet kan du hitta svaren här.
Gör Skåne säkrare! Sydsec är ett skånskt företag och precis lagom stora för att både ha resurser och hjärta. Men eftersom vi inte begränsar vår säkerhet har vi auktorisation som gäller hela Sverige.
Lev upp till säker destruktion! Ditt företag måste säkerställa att personuppgifter som inte har laglig grund för att sparas raderas på säkert sätt. Sydsecs systerbolag Säkert Företag har en tjänst för det.

Sponsring skapar möjligheter

Det vi gör för våra barn och ungdomar nu skapar ett bättre samhälle imorgon. Vi är stolt sponsor till Malmö Redhawks ungdomslag.