Din trygghet vid brand

När det uppstår problem med brandlarmanläggningar under kontors- eller jourtid är Sydsec din självklara servicepartner. Du kan enkelt ansluta din anläggning till Sydsecs dygnet runt-arbetande anläggningsskötare. De kan åtgärda akuta fel och assistera Räddningstjänsten samt SOS Alarm för att lösa problem och uppdrag i din anläggning.

Vi utför även månadsprov och kvartalsprov av brandlarmanläggningar, på tider som passar dig och din verksamhet bäst, dygnet runt.

Vill du veta mer om Sydsecs brandarbete: fyll i formuläret och skicka så kontaktar vi dig.

Vill du ha ett säkert råd? Tag kontakt nu så skräddarsyr vi din säkerhetslösning.
Få svar direkt! När du har frågor om Sydsec och säkerhet kan du hitta svaren här.
Gör Skåne säkrare! Sydsec är ett skånskt företag och precis lagom stora för att både ha resurser och hjärta. Men eftersom vi inte begränsar vår säkerhet har vi auktorisation som gäller hela Sverige.
Lev upp till säker destruktion! Ditt företag måste säkerställa att personuppgifter som inte har laglig grund för att sparas raderas på säkert sätt. Sydsecs systerbolag Säkert Företag har en tjänst för det.

Byt till Sydsec kostnadsfritt:

När du vill byta din nuvarande leverantör till Sydsec hjälper vi till med allt det praktiska. När vi gemensamt gått igenom dina avtal och tjänster tecknar vi en enkel fullmakt och tar sedan kontakt med din leverantör för att avsluta nuvarande tjänster så att du snabbt kommer igång med de du valt hos Sydsec. Bytet till Sydsec kostar dig ingenting.

Läs mer