Bevakningstjänster

För bevakning av egendom och verksamhet i Malmö & Skåne

Vi erbjuder skräddarsydda bevakningstjänster med lösningar från mindre till större företag runt om i Skåne. Som certifierat bevakningsföretag arbetar vi dagligen för att utveckla och förbättra våra tjänster så att du som kund känner dig trygg och säker - dygnet runt. Hos oss blir du den stora kunden i det mindre säkerhetsföretaget. Med ett helhetsutbud av tjänster och kompetens inom säkerhet, tillsammans med ett större fokus på den personliga servicen, ser vi till att du har all säkerhet du behöver.

Områdesbevakning

Tillsyn av din arbetsplats eller bostad, i samverkan med övriga företagare eller boende i området. Den här tjänsten passar b.la. bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och köpmannaföreningar.

Ronderande bevakning

Beskriv hur du önskar att väktaren ska agera under sitt arbetspass och vid särskilda situationer. Inget ronduppdrag är det andra likt. Tillsammans går vi sedan igenom och avtalar fram rätt nivå på tjänstens utförande för just er verksamhet.

Stationär väktare

Exempel på stationära uppdrag kan vara säkerhetsreceptionister, portuppdrag vid industrianläggningar, butiksvärdar vid köpcentrum, väktare vid centralstationer eller andra begränsade platser. Allt utförande av stationär verksamhet inom Sydsec är kvalitetssäkrat enligt svensk Brand och säkerhetscertifierings certifikatet SSF 1063:2.

Bevakningsring

Konceptet bevakningsring kan liknas med områdesbevakning med skillnaden att bevakningsringen verkar under dagtid, då butiker är öppna och människor är i farten. Affärsinnehavare som ansluter sig till en bevakningsring ökar tryggheten i butiken med hjälp av väktare.

 

Kontakta oss om du vill veta mer om Sydsecs företagstjänster

Kontakta oss

Sydsec hjälper anrika Flyinge

I takt med att Flyinges verksamhet växer så ökar även kravet på att höja säkerheten på anläggningen. 2016 var det dags att åter ta ett krafttag om bevakningen. Hur säkrar man upp en anläggning med ett stort kulturvärde?

Läs mer

Sydsec - fyra goda skäl

  • Du blir en större kund hos ett mindre säkerhetsföretag
  • Du får tillgång till en personlig säkerhetsrådgivare
  • Vi hjälper dig att byta från din nuvarande leverantör utan kostnad
  • Sydsec är ett certifierat säkerhetsbolag
  • Gör offertförfrågan

Byt kostnadsfritt

När du vill byta från din nuvarande leverantör till Sydsec hjälper vi till med allt det praktiska. När vi gemensamt gått igenom dina avtal och tjänster tecknar vi en enkel fullmakt och tar sedan kontakt med din leverantör för att avsluta nuvarande tjänster så att du snabbt kommer igång med de du valt hos Sydsec. Bytet till Sydsec kostar dig ingenting.

Kontakta oss