Parkeringsövervakning - Malmö, Skåne

Felparkerade fordon, hindrad framkomlighet och oönskad aktivitet i parkeringsgarage är vanliga problem som vi hjälper till med att lösa. När du som fastighetsägare eller förening ansluter din parkeringsyta till vår parkeringsövervakning tjänst får du möjlighet att spara en massa tid. I vårt samarbete är det enda som krävs av dig att just tillhandahålla din parkering.

Ökad trafiksäkerhet
Med hjälp av våra väktare ser vi till att skapa en trygg miljö vid parkeringsytan genom att kontrollera att alla fordon har parkerat rätt, att det finns korrekta tillstånd och att parkeringsavgiften är rätt utförd. Vi ser till att öka trafiksäkerheten, framkomligheten och tillgängligheten så att exempelvis utryckningsfordon inte blockeras av felparkerade bilar och att inga in- och utfarter blockerats.

Digitala lösningar
Med hjälp av våra digitala lösningar via app/sms sköts utfärdande och betalning smidigt och enkelt av parkörerna själva. När tiden är på väg att gå ut får de en påminnelse om att förlänga eller avsluta sin parkering.

Vi tar hand om administration och kundservice
Fokusera på din verksamhet och dina mål så sköter vi all administration, kundkontakt och eventuella parkeringsfrågor som rör din parkeringsyta.

Vad innebär parkeringsövervakning från Sydsec?

  • Från den tidpunkt dina kunder börjar att parkera med våra digitala lösningar via app/sms sköts alla frågor och problem av oss.
  • Genom den sms/app parkeringstjänst vi erbjuder sköter parkörerna allting själva från tim, månads eller dygnsparkering.
  • Att vi inte är ett renodlat parkeringsbolag är vår styrka. Vi ”jagar inte böter” utan för oss är ordning och reda hos våra kunders parkeringar, det personliga bemötandet och en vänlig men korrekt hantering viktigt.

 

Kontakta oss om du vill veta mer om Sydsecs företagstjänster

Kontakta oss

Sydsec hjälper anrika Flyinge

I takt med att Flyinges verksamhet växer så ökar även kravet på att höja säkerheten på anläggningen. 2016 var det dags att åter ta ett krafttag om bevakningen. Hur säkrar man upp en anläggning med ett stort kulturvärde?

Läs mer

Sydsec - fyra goda skäl

  • Du blir en större kund hos ett mindre säkerhetsföretag
  • Du får tillgång till en personlig säkerhetsrådgivare
  • Vi hjälper dig att byta från din nuvarande leverantör utan kostnad
  • Sydsec är ett certifierat säkerhetsbolag
  • Gör offertförfrågan

Byt kostnadsfritt

När du vill byta från din nuvarande leverantör till Sydsec hjälper vi till med allt det praktiska. När vi gemensamt gått igenom dina avtal och tjänster tecknar vi en enkel fullmakt och tar sedan kontakt med din leverantör för att avsluta nuvarande tjänster så att du snabbt kommer igång med de du valt hos Sydsec. Bytet till Sydsec kostar dig ingenting.

Kontakta oss