Vår Parkeringsövervakning löser problem

Felparkerade fordon, hindrad framkomlighet och oönskad aktivitet i parkeringsgarage är vanliga problem som Sydsec hjälper till med att lösa.


DESSUTOM GÖR VI DINA PARKERINGSPLATSER LÖNSAMMA FÖR DIG

När du som fastighetsägare eller förening ansluter din parkeringsyta till vår tjänst får möjlighet att spara en massa tid.

I vårt samarbete är det enda som krävs av dig att just tillhandahålla din parkering. Från den tidpunkt dina kunder börjar att parkera med våra digitala lösningar via app/sms sköts alla frågor och problem av oss.

Genom den sms/app parkeringstjänst vi erbjuder sköter parkörerna allting själva från tim, månads eller dygnsparkering.

Att vi inte är ett renodlat parkeringsbolag är vår styrka. Vi ”jagar inte böter” utan för oss är ordning och reda hos våra kunders parkeringar, det personliga bemötandet och en vänlig men korrekt hantering viktigt! Vi tror att det är ingredienser för att skapa långsiktigt goda och lönsamma samarbeten för alla.

De moderna digitala parkeringslösningar vi använder ger överlägsen kontroll och effektiviserar arbetet på era parkeringsytor väsentligt jämfört med analoga system och parkeringsautomater. Detta gör även att utfärdade kontrollavgifter i hög utsträckning är korrekt utställda och arbetet i alla led minskas.

Vill du veta mer om Sydsecs tjänster; fyll i formuläret och skicka så kontaktar vi dig.

5 goda skäl att välja Sydsec

  1. Du blir kund hos Sydsec på några minuter.
  2. Tillgång till säkerhetsrådgivare ingår i priset.
  3. Som certifierat säkerhetsbolag ställer vi högre krav på oss själva.
  4. En del av de pengar du betalar investeras tillbaka där du bor och verkar.
  5. Våra erbjudanden tål alltid en jämförelse.
Läs mer