Service och säkerhet, dygnet runt

Skapa en trygg och säker säkerhetsavdelning med hjälp av Sydsec. Vi kan hjälpa till att stötta den interna och externa säkerhetsavdelningen vid enskilda tillfällen eller över en längre period. Med professionell och kompetent personal ser vi till att uppfylla ditt företags behov och önskemål.

Intern säkerhetspersonal

Vi kan komplettera och stötta din interna säkerhetsavdelning med den kapacitet du behöver med exempelvis en säkerhetschef, säkerhetssamordnare, säkerhetsrådgivare eller säkerhetsreceptionist. Vi har bred erfarenhet av att ha väktar- och säkerhetsreceptionister utstationerade för att sköta reception, passagesystem, ID-center, växel, kamera och larmsystem med mera.

Säkerhetspersonal vid event

Vid större folksamlingar kan vår säkerhetspersonal hjälpa till att trygga och säkra evenemanget för såväl arrangörerna som för gästerna. På plats kan vi vidta snabba trygghetsåtgärder och se till att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat och säkert event.

 

Kontakta oss om du vill veta mer om Sydsecs företagstjänster

Kontakta oss

Sydsec hjälper anrika Flyinge

I takt med att Flyinges verksamhet växer så ökar även kravet på att höja säkerheten på anläggningen. 2016 var det dags att åter ta ett krafttag om bevakningen. Hur säkrar man upp en anläggning med ett stort kulturvärde?

Läs mer

Sydsec - fyra goda skäl

  • Du blir en större kund hos ett mindre säkerhetsföretag
  • Du får tillgång till en personlig säkerhetsrådgivare
  • Vi hjälper dig att byta från din nuvarande leverantör utan kostnad
  • Sydsec är ett certifierat säkerhetsbolag
  • Gör offertförfrågan

Byt kostnadsfritt

När du vill byta från din nuvarande leverantör till Sydsec hjälper vi till med allt det praktiska. När vi gemensamt gått igenom dina avtal och tjänster tecknar vi en enkel fullmakt och tar sedan kontakt med din leverantör för att avsluta nuvarande tjänster så att du snabbt kommer igång med de du valt hos Sydsec. Bytet till Sydsec kostar dig ingenting.

Kontakta oss