Service och säkerhet, dygnet runt

Sydsec kan komplettera din interna säkerhetsavdelning, erbjuda säkerhetsreceptionister och eventsäkerhet. Vi erbjuder den kapacitet du behöver, som säkerhetschef, säkerhetssamordnare eller säkerhetsrådgivare men också annan personal som säkerhetsreceptionister och säkerhetspersonal till event etc.


SÄKERHETSKOORDINATOR STÖTTAR DITT FÖRETAGS SÄKERHETSARBETE

Är företaget mindre eller medelstort så fungerar den externa säkerhetskoordinatorn som en mycket bra stöttning för en intern säkerhetsavdelning. Säkerhetskoordinatorn kan också fungera som förstärkning, tillfälligt eller mer permanent, i en större organisation. Vid speciella projekt blir det en lösning som både är flexibel och kostnadseffektiv.


SÄKERHETSRECEPTIONIST ÄR EN SKRÄDDARSYDD TJÄNST

Sydsec erbjuder väktar- och säkerhetsreceptionister som uppfyller ditt företags behov och önskemål när det gäller arbetsuppgifter, kompetens och profil. Den personal som utför tjänsten motsvarar högt ställda krav på bemötande, smidighet och servicekänsla och fungerar som företagets ansikte utåt. Sydsec har bred erfarenhet av att ha väktar- och säkerhetsreceptionister utstationerade för att sköta reception, passagesystem, ID-center, växel, kamera och larmsystem med mera.

Vill du veta mer om Sydsecs tjänster; fyll i formuläret och skicka så kontaktar vi dig.

Vill du ha ett säkert råd? Tag kontakt nu så skräddarsyr vi din säkerhetslösning.
Få svar direkt! När du har frågor om Sydsec och säkerhet kan du hitta svaren här.
Gör Skåne säkrare! Sydsec är ett skånskt företag och precis lagom stora för att både ha resurser och hjärta. Men eftersom vi inte begränsar vår säkerhet har vi auktorisation som gäller hela Sverige.
Lev upp till säker destruktion! Ditt företag måste säkerställa att personuppgifter som inte har laglig grund för att sparas raderas på säkert sätt. Sydsecs systerbolag Säkert Företag har en tjänst för det.

5 goda skäl att välja Sydsec

  1. Du blir kund hos Sydsec på några minuter.
  2. Tillgång till säkerhetsrådgivare ingår i priset.
  3. Som certifierat säkerhetsbolag ställer vi högre krav på oss själva.
  4. En del av de pengar du betalar investeras tillbaka där du bor och verkar.
  5. Våra erbjudanden tål alltid en jämförelse.
Läs mer