Larm skyddar människor och egendom

Sydsecs larmtjänster innefattar olika larmåtagande, som inbrottslarm, brandlarm, trygghetslarm, larmväskor och kamerabevakning där väktare snabbt kan vara på plats för åtgärder som avtalats.


KAMERABEVAKNING MED SENASTE TEKNIK

Sydsec arbetar med beprövad, modern och avancerad analys teknik. När du väljer våra kameraövervakningstjänster ingår avancerad analys för tuffa miljöer, installerat och klart.


UPPKOPPLAT OMRÅDESSKYDD

Det här är en bra lösning för skydd av stöldbegärligt material, anläggningar som exempelvis utomhusbad, uppställningsplatser för fordon, dieseltankar, skolgårdar och lekplatser, containers, byggarbetsplatser etc.

Sydsec har arbetat fram en teknik där vi installerar fast eller mobil kameralösning med patenterad analys som samverkar med väktare dygnet runt. Analysen skiljer mellan människa, fordon och annat och minimerar därigenom falsklarm. Närmare en stationär väktare som bevakar området med 100% uppmärksamhet kan man inte komma. Möjlighet till samtidig koppling mot larmcentral och polis under larmhändelse finns också. Vissa lösningar innebär också att du kan koppla kameralösningen till din egen smartphone.

Vill du veta mer om Sydsecs tjänster; fyll i formuläret och skicka så kontaktar vi dig.

Vill du ha ett säkert råd? Tag kontakt nu så skräddarsyr vi din säkerhetslösning.
Få svar direkt! När du har frågor om Sydsec och säkerhet kan du hitta svaren här.
Gör Skåne säkrare! Sydsec är ett skånskt företag och precis lagom stora för att både ha resurser och hjärta. Men eftersom vi inte begränsar vår säkerhet har vi auktorisation som gäller hela Sverige.
Lev upp till säker destruktion! Ditt företag måste säkerställa att personuppgifter som inte har laglig grund för att sparas raderas på säkert sätt. Sydsecs systerbolag Säkert Företag har en tjänst för det.

Byt till Sydsec kostnadsfritt:

När du vill byta din nuvarande leverantör till Sydsec hjälper vi till med allt det praktiska. När vi gemensamt gått igenom dina avtal och tjänster tecknar vi en enkel fullmakt och tar sedan kontakt med din leverantör för att avsluta nuvarande tjänster så att du snabbt kommer igång med de du valt hos Sydsec. Bytet till Sydsec kostar dig ingenting.

Läs mer