Larmtjänster för Malmö, Skåne

Larm skyddar människor och egendom

Sydsecs larmtjänster innefattar olika larmåtagande, som inbrottslarm, brandlarm, trygghetslarm, larmväskor och kamerabevakning där väktare snabbt kan vara på plats för åtgärder som avtalats. Vi arbetar med beprövad, modern och avancerad teknik. När du väljer våra kameraövervakningstjänster ingår avancerad analys för tuffa miljöer, installerat och klart.

Uppkopplat områdesskydd

Är en bra lösning för skydd av stöldbegärligt material, anläggningar som exempelvis utomhusbad, uppställningsplatser för fordon, dieseltankar, skolgårdar och lekplatser, containers, byggarbetsplatser etc. Sydsec har arbetat fram en teknik där vi installerar fast eller mobil kameralösning med patenterad analys som samverkar med väktare dygnet runt.

  • Analysen skiljer mellan människa, fordon och annat och minimerar därigenom falsklarm.
  • Möjlighet till samtidig koppling mot larmcentral och polis under larmhändelse.
  • Koppla kameralösningen till din egen smartphone.

 

Kontakta oss om du vill veta mer om Sydsecs företagstjänster

Kontakta oss

Sydsec hjälper anrika Flyinge

I takt med att Flyinges verksamhet växer så ökar även kravet på att höja säkerheten på anläggningen. 2016 var det dags att åter ta ett krafttag om bevakningen. Hur säkrar man upp en anläggning med ett stort kulturvärde?

Läs mer

Sydsec - fyra goda skäl

  • Du blir en större kund hos ett mindre säkerhetsföretag
  • Du får tillgång till en personlig säkerhetsrådgivare
  • Vi hjälper dig att byta från din nuvarande leverantör utan kostnad
  • Sydsec är ett certifierat säkerhetsbolag
  • Gör offertförfrågan

Byt kostnadsfritt

När du vill byta från din nuvarande leverantör till Sydsec hjälper vi till med allt det praktiska. När vi gemensamt gått igenom dina avtal och tjänster tecknar vi en enkel fullmakt och tar sedan kontakt med din leverantör för att avsluta nuvarande tjänster så att du snabbt kommer igång med de du valt hos Sydsec. Bytet till Sydsec kostar dig ingenting.

Kontakta oss