Sydsec - stolt sponsor av ungdomsidrott

Det vi gör för våra barn och ungdomar nu skapar ett bättre samhälle imorgon. Genom att vara med och skapa meningsfulla aktiviteter erbjuder vi ett sunt alternativ som innebär rörelse, kamratskap, ansvar och glädje. Vi på Sydsec tror att om en del av det vi tjänar ihop kan tjäna syftet att stötta och hjälpa barn och unga inom idrott och hälsa i de områden där våra kunder finns, så är det ett fint sätt för oss att ge tillbaka och visa uppskattning till våra kunder och samhället vi verkar i.

Vi har sedan ett par år tillbaka sponsrat Malmö Redhawks ungdomslag för att bidra till att skapa de bästa förutsättningarna för ungdomar som brinner för hockeyn.

Sydsec - fyra goda skäl
  • Du blir en större kund hos ett mindre säkerhetsföretag
  • Du får tillgång till en personlig säkerhetsrådgivare
  • Vi hjälper dig att byta från din nuvarande leverantör utan kostnad
  • Sydsec är ett certifierat säkerhetsbolag
  • Gör offertförfrågan

Byt kostnadsfritt

När du vill byta från din nuvarande leverantör till Sydsec hjälper vi till med allt det praktiska. När vi gemensamt gått igenom dina avtal och tjänster tecknar vi en enkel fullmakt och tar sedan kontakt med din leverantör för att avsluta nuvarande tjänster så att du snabbt kommer igång med de du valt hos Sydsec. Bytet till Sydsec kostar dig ingenting.

Kontakta oss