Sekretesskärl - Destruktion av dokument & hårddiskar på ett säkert sätt

Precis som alla företag omfattas även ditt av en skyldighet att säkerställa att personuppgifter som inte har laglig grund för att sparas raderas på säkert sätt. Sydsec erbjuder en tjänst som innebär att du på ett säkert sätt kan destruera alla dokument och hårddiskar du inte ska spara.

Abonnera på sekretesskärl

Genom vårt systerföretag Säkert Företag erbjuder Sydsec destruering av dokument och datamedia enligt GDPR-förordningen. Genom att abonnera på sekretesskärl säkerställer du att ni har en trygg och säker hantering och destruering av information som inte får hamna i fel händer. I tjänsten ingår:

  • Planering
  • Utkörning och placering av kärl
  • Tömning enligt önskemål
  • Destruktionsintyg

Abonnera på säkerhetsväska

Tjänsten innebär att Säkert Företag ställer ut en tom specialväska där du samlar förverkad datamedia som laptops, hårddiskar, i-pads, USB-stickor, mobiltelefoner etc. Enligt ett schema som passar ditt företag hämtas väskan av uniformerad väktare från Sydsec, som samtidigt lämnar kvar en tom väska.

Säkert Företag svarar för och lämnar intyg på att alla datamedia destrueras på säkert sätt.

Certifikat skapar säkerhet i destruktionsprocessen

Det är inte bara verksamheten hos oss på Sydsec som är auktoriserad, vi innehar också högsta larmklassning för våra lokaler, tillsammans med en hög kontrollerad skyddsklass och egen väktarpersonal som skyddar. Det innebär att vår säkerhetsnivå är helt unik i Sverige bland dem som erbjuder en säker hantering vid destruktion av sekretesskärl och datamedia. Och det innebär att du som kund kan känna dig trygg.

Vill du beställa sekretesskärl?

Kontakta oss

040-611 33 11 / info@sydsec.se
 

Eller läs mer hos:

Säkert företag

Sydsec hjälper anrika Flyinge

I takt med att Flyinges verksamhet växer så ökar även kravet på att höja säkerheten på anläggningen. 2016 var det dags att åter ta ett krafttag om bevakningen. Hur säkrar man upp en anläggning med ett stort kulturvärde?

Läs mer

Sydsec - fyra goda skäl

  • Du blir en större kund hos ett mindre säkerhetsföretag
  • Du får tillgång till en personlig säkerhetsrådgivare
  • Vi hjälper dig att byta från din nuvarande leverantör utan kostnad
  • Sydsec är ett certifierat säkerhetsbolag
  • Gör offertförfrågan

Byt kostnadsfritt

När du vill byta din nuvarande leverantör till Sydsec hjälper vi till med allt det praktiska. När vi gemensamt gått igenom dina avtal och tjänster tecknar vi en enkel fullmakt och tar sedan kontakt med din leverantör för att avsluta nuvarande tjänster så att du snabbt kommer igång med de du valt hos Sydsec. Bytet till Sydsec kostar dig ingenting.

Kontakta oss