Sydsec tar över kundansvaret för kunderna i Alarmpågarna Servicebolag AB och Alarmpågarna Öresund AB


Efter en tids förhandlingar och förberedelser kan vi stolt berätta att Sydsec Bevakning AB förvärvat inkråmet i Alarmpågarna Servicebolag AB, Alarmpågarna Öresund AB och varumärket Alarmpågarna.

Anders Schumann, tidigare ägare, har nu efter många år lämnat över samtliga kundavtal i verksamheten och varumärket Alarmpågarna till Sydsec Bevakning AB.

Affären har kantats av noga förberedelser. Verksamheten under varumärket Alarmpågarna och ansvaret för Alarmpågarnas kundavtal har övergått till Sydsec Bevakning AB, vilket innebär nytt organisationsnummer och nya bankförbindelser. Uppgifterna finns redan på fakturor och orderunderlag. För er som Alarmpågarkund kan vi med glädje meddela följande förbättringar och mervärden.

Ni har nu utöver den service som Alarmpågarna givit även tillgång till bland annat:

  • Dygnet runt arbetsledning och kundtjänst n En arbetsstyrka med runt hundra anställda med korta inställelsetider närhelst ni behöver hjälp
  • Möjlighet att samla era tjänster hos oss för både larm, väktare och förmedling av larmcentral
  • Digital portal för larm och bevakningstjänster som ni når varhelst ifrån bara ni sitter uppkopplad. Där kan ni följa alla rond och bevakningsinsatser som vi utför hos er, söka statistik och se trender för att tillsammans med oss arbeta proaktivt med er säkerhet.

Kontakta oss som vanligt på Alarmpågarnas nummer 040-94 33 00 så hjälper vi er!

Vi kommer nu även att kunna vara er omgående behjälpliga med service och installationer på brandlarm, inbrottslarm, kameraövervakning och passagesystem, så tveka inte att kontakta oss, så löser vi det!

Önskas mer information är ni välkomna att kontakta antingen

Bjarne Sjöbeck, VD i Sydsec Bevakning AB, 040-6007585, bjarne.s@sydsec.se

eller

Anders Schumann, 040-943300, anders@alarmpagarna.se