23-08-2021 | Aktuellt

3 skäl till varför du ska anlita en helhetsleverantör

Visst blir allt mycket enklare när du har alla dina tjänster samlade på ett och samma ställe? Men vilka fördelar kommer egentligen med en helhetsleverantör och hur gynnar det mig och min verksamhet när det kommer till säkerhet?

Säkerheten är en viktig del av arbetet i varje verksamhet. Oavsett storlek, antal anställda eller på vilken adress verksamheten ligger. Det handlar om att säkra värden, trygga personal och förhindra att inbrott och olyckor sker. Säkerhetsarbetet är en kontinuerlig process som anpassas och utvecklas utifrån verksamhetens behov och önskemål. Som en helhetsleverantör kan vi erbjuda våra kunder en bredd av säkerhetstjänster som täcker allt från den externa till den interna säkerheten. Och det kanske bästa utav allt, om du önskar hjälp med andra säkerhetstjänster än de du redan har, så är vi endast ett samtal bort, redo att hjälpa till.

Efter många år i branschen har vi samlat på oss mycket erfarenhet och stor kunskap om bevakning och säkerhet. Och vad vi har märkt av och registrerat efter observationer och samtal med olika kunder är att det finns tre viktiga skäl till varför du borde anlita en fullserviceleverantör;

  1. För deras kunskap och förståelse
  2. Tillgängligheten och flexibiliteten
  3. Fokuset på utveckling och förbättring

Kunskap & förståelse

En helhetsleverantör har kunskap och erfarenhet av flera olika tjänster och hur de hör samman. På så sätt kan du få en skräddarsydd lösning där olika säkerhetstjänster synkas med varandra på bästa sätt. Med vår expertis inom säkerhet och med den förståelse för det samhälle och det geografiska område vi arbetar inom, kan vi erbjuda dig en trygg partner som finns där du behöver oss. Så oavsett om du behöver hjälp med bevakning eller behöver hjälp med att inventera och analysera de säkerhetsrisker din verksamhet löper så ringer du fortfarande till samma leverantör.

Tillgänglighet & flexibilitet

Som kund hos en helhetsleverantör av säkerhet har du allt samlat under ett och samma tak. Det innebär att du inte behöver gå via någon mellanleverantör vid frågor eller hjälp. Utan du har ett nummer till en säkerhetsexpert hos oss. Att verksamheten och behovet av säkerhet förändras hör inte heller till ovanligheterna. Då är det rätt smidigt att kunna plocka upp luren till säkerhetsföretaget och veta att du snabbt och enkelt kan få hjälp med en extra bevakningsrunda, hjälp med att genomföra en bakgrundskontroll eller hjälp med att utöka kamerabevakningen.

Utveckling & förbättring

Att arbeta med att säkra värden och objekt är en kontinuerlig process där vi alltid ser efter vad som kan förbättras. Kanske behöver tekniken uppgraderas för att effektivisera processen, eller så kanske tiden för ronderingen eventuellt behöver ändras för att kunna säkra objektet när det är som mest utsatt. Oavsett vilket arbete vi utför så är vi alltid nog med att alltid rapportera, mäta och utvärdera de säkerhetsinsatser som är pågående. Det arbetet lägger en stark och stabil grund så att ni får ut det absolut mesta och det bästa av det arbete ni betalar för.

Genom att vara en helhetsleverantör inom säkerhet kan vi erbjuda dig ett mer effektivare, starkare och resultatinriktat säkerhetsarbete som är skräddarsytt utefter dina önskemål och vår expertis. Med professionell och trevlig personal ser vi till att hjälpa dig med alla delar av säkerhetsarbetet utifrån det tre viktigaste komponenterna. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vid att säkra dina värden.

 

Georgios T
Georgios Tsipogiannis

Affärsutvecklare
georgios.t@sydsec.se
0765-20 75 88