26-10-2021 | Pressmeddelande

ICA Möllevången väljer Sydsec som helhetsleverantör av säkerhet

Sydsec hjälper idag ICA Möllevången med säkerhetsteknik och med civil butikskontroll men nu står det klart att Sydsec tar över alla säkerhetstjänster vilket inkluderar hjälp med larm- och åtgärdsberedskap samt butiksstängning.

Utökningen av säkerhetstjänsterna är ett resultat av ett framgångsrikt samarbete med att bekämpa snatteri och otrygghet i butiken med hjälp av civil butikskontroll och säkerhetsteknik. De utökade tjänsterna startar efter årsskiftet.

— Vi ser fram emot att trappa upp vårt samarbete med Sydsec. Med alla säkerhetstjänster samlade hos en leverantör sparar vi tid genom att ha en kontaktperson som hjälper oss direkt samtidigt som vi får en leverantör som förstår vår verksamhet och de utmaningar vi står inför. Så nu kan jag lägga allt fokus på butiken medan Sydsec sköter säkerheten och det känns jättebra, säger Thomas Bengtsson, Ica handlare.

— Det är oerhört glädjande att våra tidigare insatser har lett till utökat förtroende att leverera en helhetslösning inom säkerhet. Med ökad närvaro kan vi med en positiv kraft vara med och göra skillnad lokalt – en tryggare och säkrare handel, säger Bjarne Sjöbeck, vd Sydsec.

 

För ytterligare information, kontakta:

Bjarne Sjöbeck, vd Sydsec Bevakning AB

Tel: 0762- 46 63 92, e-post: bjarne.s@sydsec.se


Sydsec Bevakning är en helhetsleverantör av säkerhetstjänster och produkter för företag, organisationer och offentlig sektor.