23-11-2021 | Pressmeddelande

Sydsec tecknar avtal med MJ´S Hotel

Sydsec bevakning har skrivit avtal med MJ´S Hotel i Malmö gällande leverans av bevakningstjänster.

Sedan den 17 november har Sydsec fått förtroendet att se till att de anställa och de boende på MJ´S känner sig trygga under nattens timmar. MJ´S har sedan det öppnade 2017 varit en populär mötesplats för såväl Malmöbor som för besökare utifrån. Avtalet omfattar rondering nattetid, veckans alla dagar.

— Vi är oerhört glada över att ha fått förtroendet att hjälpa MJ´S Hotel med en säkerhetslösning som ger personalen en trygg arbetsplats och som även ger en trygg upplevelse för alla besökare. Med tidigare erfarenhet av hotellsäkerhet ser vi fram emot att kunna leverera säkerhet i världsklass så att MJ´S kan fortsätta att fokusera på sin verksamhet och sina besökare, säger Georgios Tsipogiannis, affärsutvecklare Sydsec.

Beläget vid Lilla Torg erbjuder MJ´S en urban upplevelse och när fler besökare hittar till MJ´S är det viktigt att säkerhetsarbetet fungerar korrekt och är anpassat efter dess verksamhet.

—  Det känns roligt att inleda detta samarbete och vara trygg med att Sydsec sedan tidigare har arbetat med säkerhet inom hotellverksamheten. De förstår vår miljö och vad vi har för utmaningar. På så viss kan vi arbeta förebyggande och hantera de situationer som eventuellt kan uppstå på rätt sätt, säger Nico Gajgau, fastighetsansvarig MJ´S Hotel.

 

För ytterligare information, kontakta:

Georgios Tsipogiannis, affärsutvecklare Sydsec Bevakning AB
Tel: 0765- 20 75 88, e-post: georgios.t@sydsec.se

Nico Gajgau, fastighetsansvarig MJ´S Hotel
Tel: 0734-541938, e-post: nico@mjs.life


Relaterade länkar:

Sydsec hemsida

MJ´S hemsida

ESS Group hemsida


Sydsec Bevakning är en helhetsleverantör av säkerhetstjänster och produkter för företag, organisationer och offentlig sektor.

MJ´S är en del av ESS Group som verkar inom hotell-, restaurang och konceptutveckling. ESS Group arbetar med att skapa unika mötesplatser som gestaltas av unika karaktärer. MJ´S är en urban oas, skapad av vänner.