16-06-2021 | Aktuellt

Förebygg brott med hemlarm – 5 tips

Oavsett om du är i början av dina funderingar eller om du går i valet och kvalet mellan att byta, hyra eller köpa ett hemlarm, så kommer här fem tips på vägen inför valet av larmsystem.

1. Hitta rätt larm för din bostad

Låt en säkerhetsrådgivare hjälpa dig. Be dem komma till din bostad för att se över vad som behöver ingå och vad som inte behöver ingå. Det viktiga är att hitta rätt nivå på antalet komponenter i förhållande till behovet vilket kan vara klurigt att själv räkna ut. Larmet behöver inte täcka varje vrå men ska förhindra att någon tar sig in och kan röra sig fritt från en plats till en annan.

2. Koppla larmet till din telefon

Styr larmet enkelt genom att koppla hemlarmet till en app i telefonen. Här kan du larma på och av, ha full kontroll på vem som går in i huset och upptäcka oönskad aktivitet. Ha full koll vart du än är.

3. Fördelen med att äga ditt hemlarm

Ett hemlarm som du äger själv ger dig större frihet vid val av leverantör och larmtjänster. Du betalar dessutom för själva larmet endast till den dagen då hemlarmet är betalt sedan sjunker månadskonstanden då du enbart betalar för larmtjänsterna.

4. Använd SIM-kort med fast abonnemang

Om du själv måste ladda på ett kontantkort för att larmet ska fungera finns en stor risk att du glömmer det med tiden vilket innebär att ditt larm slutar fungera. I våra tjänster ingår ett SIM-kort med fast abonnemang. På så vis eliminerar du risken med kontantkort och du har ett fungerande larm – dygnet runt.

5. Krångla inte till det

Införskaffa ett hemlarm som är lätthanterligt både för ung som gammal. High-tech i all ära men det sista du vill uppleva är ett hemlarm som börjar strula som du inte vet hur du ska hantera.

Få pris på ditt hemlarm

Vi har hjälpt många till ett lyckat resultat och hjälper också dig mer än gärna. Svara på några enkla frågor och få reda på vad ett hemlarm från Sydsec skulle kosta för din bostad här eller kontakta oss för direkt rådgivning.

Georgios T
Georgios Tsipogiannis

Affärsutvecklare
georgios.t@sydsec.se
0765-20 75 88