11-01-2021 | Aktuellt

Nominering: Årets Tillväxtentreprenör

Vi är oerhört glada att kunna meddela att Bjarne och Monika Sjöbeck på Sydsec är nominerade till Årets Tillväxtentreprenör 2021. Priset delas årligen ut till en entreprenör i Malmö som bidragit till tillväxt under föregående år.

I år delas det ut för tredje gången. Priset har instiftats för att hylla Malmös duktiga entreprenörer som bidrar till att skapa framåtanda i Malmö stad.

– Att bli nominerad till Årets Tillväxtentreprenör betyder mycket för oss. Det är ett resultat på att vi arbetar i rätt riktning. För oss handlar det om att skapa ett tryggare Skåne men det handlar också om att skapa direkt värde för våra kunder och att lokalt ge tillbaka till omgivningen där våra kunder bor och arbetar. Det känns därför extra hedrande att vara nominerad, säger Bjarne Sjöbeck vd Sydsec.

För att bli nominerad ska personen genom sitt entreprenörskap bidragit till ett företags eller en organisations tillväxt. Företaget skall ha haft mellan 5 – 100 anställda under 2020 och det har ingen betydelse i vilken bransch personen verkar. Det är entreprenörskapet och förmågan att skapa tillväxt som räknas.

– Det känns ärofyllt att vara nominerad. Tillsammans med vår personal jobbar vi framåt och skapar trygga lösningar för våra kunder. Även om nomineringen gäller för enskilda personer så ser vi det som att företaget har nominerats. Det är tillsammans som vi gör skillnad, säger Monika Sjöbeck, ägare Sydsec.


Hjälp oss att gå hela vägen

Vi behöver nu din hjälp med att gå hela vägen genom att nominera oss. En nominering är lika med en röst. Sista nomineringsdagen är den 14 februari. Du nominerar genom att:

  • Gå till nomineringsformuläret som du hittar här.
  • Välj den man/kvinna som representerar företaget
  • Skriv in förnamn och efternamn på personen
  • Skriv in bolagsnamnet som nomineras
  • Skriv en kort motivering
  • Ditt namn och e-post, klart!

Finalisterna presenteras i mars och vinnarna koras i samband med Maxa Malmö den 16 april.

Tack för din röst!

 

Läs mer om Årets Tillväxtentreprenör.