14-06-2020 | Aktuellt

Sekretesskärl/Kampanj

Under 2020 kommer Sydsecs dotterbolag Säkert Företag Sverige AB att ge företag möjligheten att, till en lägre kostnad, prova tjänsten Säker destruktion.

Tjänsten innefattar ett eller flera 190 liters kärl för känsliga dokument, med tömning i det intervall det finns behov av.

Varför skall jag välja Säkert företag för att ta hand om mina känsliga dokument?

Säkert företag lägger fokus på säkerheten i företag. Vi jobbar idag efter ISO 27001 och är GDPR-anpassade. Det innebär att vi garanterar att våra kunders information är säker med oss och att destrueringen av allt material i säkerhetskärlen sker på ett tillförlitligt sätt. För oss handlar allt om kundens trygghet och säkerhet; varje uppdragsgivare ska kunna lita på att allt material de lämnar ifrån sig hanteras på rätt sätt av ett säkerhetsföretag. Vår säkerhetspersonal är noggrant bakgrundskontrollerad av både Länsstyrelsen och Rikspolisstyrelsen och utbildad inom säkerhet. Våra arbetslokaler är certifierade enligt SSF1063:2 med hög larm- och skyddsklassning vilket är en extra trygghet för kunden.

Det sekretessmaterial vi hanterar förblir hemligt och även transport och destruktion sker under noggrann uppsikt, under hela processen.

Hur går det till praktiskt?

Efter överenskommelse om beställning av sekretesskärl, kommer vår personal att placera säkerhetskärlet eller -kärlen på anvisad plats samt överlämna en reservnyckel till låset. Därefter återkommer vi med avtalad intervall för att hämta kärlet och ersätta det med ett som är tomt. Senast tre (3) dagar efter hämtningen mailar Säkert företag destruktionsintyg.

Vilka intervaller kan jag välja mellan?

Fasta intervaller är hämtning månadsvis, per kvartal, halvår eller helår.

Andra önskemål kan självklart diskuteras.

Vad händer med mina dokument?

Vi ser till att all dokumentation bokstavligt talat går upp i rök.

Säkert Företag har fasta slottider på en av Sveriges få förbränningsanläggningar, där innehållet i säkerhetskärlen bränns under uppsikt av vår personal. Polis, sjukvård och Tullverket använder sig av samma anläggning med egna avtalade tider.

Beställ sekretesskärl