10-06-2021 | Aktuellt

Trygg & säker med Sydsec – ditt vaktbolag i Skåne

Känn dig trygg och säker alla dygnets timmar med hjälp av Sydsec. Vi är ditt lokala vaktbolag som sedan starten 2004 dagligen arbetar för att stärka och utveckla våra bevakningstjänster för att alltid ligga steget före de kriminella. 

Bevakning har alltid varit stommen i vårt erbjudande. Med hjälp av professionella och kompetenta medarbetare ser vi till att säkra värden runt om i Sydsverige så att ni kan fokusera på att driva er verksamhet framåt. Oavsett i vilket vilken bransch ni verkar, eller om ni är ett mindre eller större företag så erbjuder vi en skräddarsydd säkerhetslösning som passar just er.


Sydsecs bevakningstjänster

Områdesbevakning

Tillsyn av din arbetsplats eller bostad, i samverkan med övriga företagare eller boende i området. Uniformerad väktare agerar för att förebygga, hindra och åtgärda brott. Med ökad närvaro och kontroll ser väktaren till att inga obehöriga är på området och rapporterar om eventuella skador som behöver åtgärdas. Tjänsten passar bland annat bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och köpmannaföreningar.

Ronderande bevakning

Med hjälp av väktare skapar vi en trygg och säker närmiljö. Ronderande bevakning är en flexibel säkerhetslösning där du beskriver hur du önskar att väktaren ska agera under sitt arbetspass och vid särskilda situationer. Det kan exempelvis vara att kontrollera dörrar, fönster, utrymningsvägar, kaffemaskinen, utföra flaggning med mera. Inget ronduppdrag är det andra likt. Utifrån era önskemål går vi sedan tillsammans igenom och avtalar fram rätt nivå på tjänstens utförande för just er verksamhet.

Stationär väktare

Stationär väktare är precis vad det låter som – väktaren har ett specifikt bevakningsområde som inte får lämnas. Exempel på stationära uppdrag kan vara säkerhetsreceptionister, portuppdrag vid industrianläggningar, väktare vid köpcentrum och centralstationer eller andra begränsade platser. Allt utförande av stationär verksamhet inom Sydsec är kvalitetssäkrat enligt svensk Brand och säkerhetscertifierings certifikatet SSF 1063:2.

Bevakningsring

Konceptet bevakningsring kan liknas med områdesbevakning med skillnaden att bevakningsringen verkar under dagtid, då butiker är öppna och människor är i farten. Affärsinnehavare som ansluter sig till en bevakningsring ökar tryggheten i butiken med hjälp av väktare.

Är du i behov av hjälp med bevakning?
Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med att utforma en säkerhetslösning som passar er.

Georgios T

Georgios Tsipogiannis
Affärsutvecklare
georgios.t@sydsec.se
0765-20 75 88