10-12-2020 | Aktuellt

Vi har lanserat en ny hemsida

Tillsammans med Convertor i Malmö har vi tagit ett krafttag om vår hemsida och gjort en total renovering.  Med kund och användarvänlighet i fokus kan vi nu erbjuda våra tjänster och vår service på ett enklare och smidigare sätt.

Ny layout och funktioner
Med en ljusare och mer avskalad layout hittar du enkelt det du söker efter. Du kan dessutom registrera betalning via autogiro på hemsidan och få fram pris på hemlarm bara genom några få klick och utan att behöva lämna ut personuppgifter.

Enkla kontaktvägar
För oss är det viktigt att du som kund snabbt ska kunna komma i kontakt med oss ifall du har funderingar eller frågor. Därför har vi lagt ner extra mycket tid på att synliggöra våra kontaktvägar. Till exempel har vi implementerat en dygnet runt jour som hjälper dig att snabbt komma i kontakt med oss när läget är akut. Eller varför inte ställa en fråga till oss direkt i chatten. Vi finns här för att hjälpa dig att säkra upp din verksamhet och vardag.

Bättre användarvänlighet
Oavsett om du surfar via mobil, surfplatta eller dator så är hemsidan anpassad för att du lätt ska kunna navigera dig runt.

Även fast hemsidan nu är lanserad så innebär det inte att arbetet avslutas utan tvärtom, nu kommer vi analysera, uppdatera och förbättra innehåll och funktioner. Allt för att göra det enkelt för dig som besökare.

Har du frågor gällande hemsidan eller vill lämna feedback? Kontakta Sofia.

 

Om Convertor
Convertor är en digital byrå baserad i Malmö. De hjälper företag med att förverkliga digitala ambitioner och skapa tillväxt på riktigt. Läs mer om Convertor här.